Μυζήθρα


Η μυζήθρα είναι ένα παραδοσιακό είδος τυριού που παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα. Τη συναντούμε με διάφορες παραλλαγές, όπως «ξινομυζήθρα» στην Κρήτη και «αναρή» στην Κύπρο.

Η μυζήθρα έχει χαμηλά λιπαρά, κάτι που την καθιστά ιδανικό τυρί για όσους προσέχουν τη διατροφή τους – αλλά όχι μόνο! Την ξεχωριστή γεύση της μπορούν να εκτιμήσουν άπαντες και ιδίως όσοι αγαπούν τα ζυμαρικά, με τα οποία δένει θαυμάσια, προσφέροντας έτσι μια μοναδική απολαυστική εμπειρία.

Η ξερή Μυζήθρα Μονεμβασιάς μας διατίθεται σε συσκευασία vacuum του ενός κιλού, αλλά και τριμμένη σε συσκευασία των 400 γραμμαρίων. Αν είστε κι εσείς λάτρεις των ζυμαρικών, δοκιμάστε τα με τριμμένη μυζήθρα για μια πιο ιδιαίτερη και ελαφριά γεύση!

Συσκευασίες


Μυζήθρα ξερή σε συσκευασία vacuum 1kg

Διάσταση προϊόντος cm: 14
Διάσταση συσκευασίας cm: 40x22x22
Τεμάχια / Συσκευασία: 10
Τεμάχια / Παλέτα: 50

Μυζήθρα ξερή τριμμένη σε συσκευασία vacuum 400g

Διάσταση προϊόντος cm: 15.5x20x2
Διάσταση συσκευασίας cm: 36x24x14
Τεμάχια / Συσκευασία: 10
Τεμάχια / Παλέτα: 80