Προκλήσεις και Προοπτικές για την Φέτα , ήταν το θέμα του συνεδρίου από το οποίο αναφέρουμε τα παρακάτω λόγια και συμπεράσματα.
Αναφέρθηκε επί λέξη ότι
<<Η φέτα όπως ξέρουμε αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο από τα Ελληνικά μοναδικά τυριά που παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και από μείγμα πρόβειου και κατσικίσιου.>>
<<Ποιο είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο που έχει
- 2 φορές περισσότερη B12 από το cheddar
- 4 φορές περισσότερη βιταμίνη D από την παρμεζάνα
- 2 φορές περισσότερο σίδηρο από το blue cheese
- και 3 φορές περισσότερο ασβέστιο από το brie
Η απάντηση είναι προφανής …. η Φέτα!!!
Και θα υποχρέωνα και τους υπαλλήλους του υπουργείου να φοράνε τέτοια μπλουζάκια>>