Συνένδριο Προκλήσεις και Προοπτικές για την Φέτα

Προκλήσεις και Προοπτικές για την Φέτα , ήταν το θέμα του συνεδρίου από το οποίο αναφέρουμε τα παρακάτω λόγια και συμπεράσματα.

 

Αναφέρθηκε επί λέξη ότι

<<Η φέτα όπως ξέρουμε αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο από τα Ελληνικά μοναδικά τυριά που παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και από μείγμα πρόβειου και κατσικίσιου.>>

<<Ποιο είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο που έχει

  • 2 φορές περισσότερη B12 από το cheddar
  • 4 φορές περισσότερη βιταμίνη D από την παρμεζάνα
  • 2 φορές περισσότερο σίδηρο από το blue cheese
  • και 3 φορές περισσότερο ασβέστιο από το brie

Η απάντηση είναι προφανής …. η Φέτα!!!

Και θα υποχρέωνα και τους υπαλλήλους του υπουργείου να φοράνε τέτοια μπλουζάκια>>

Έκθεση Sial 2018
Έκθεση Πελοπόννησος 2018
Μετάβαση στο περιεχόμενο